Al-Dahná's stamtavler  Al-Dahná's Valpekull  Sider om spesielle hunder
Harveys Side
Hei allesammen!!
Hei!, jeg heter Harvey, eller på fint Alouann Fame N Fortune. Akkurat som den tilkommende, så er jeg klovnen i huset. alltid glad, elsker oppmerksomhet, og er veldig bråkete. Jeg bor i en liten engelsk landsby som heter Bishop Stortford, sammen med min matmor Carol, og matfar Cliff og deres datter Stacey. Jeg bor også sammen med min beste afghaner venn Jasper, men han er blitt litt gammel nå, så han vil desverre ikke lenger leke hele tiden. Jeg må respektere det, men elsker han likevel.
Jeg er veldig heldig som har mange kjære i mitt liv. Jeg er også eid av min oppdretter Liz som har jobben med å vise meg i ringen, men som også elsker meg veldig mye. Noen ganger så reiser jeg til Liz for å bo der en stund, og da har jeg det kjempegøy sammen med mamma Phoebe, søsteren min Bree og bestemor Aaliyah. Jeg får også lov til å leke med Liz sine to Apso'er Brat og Trinity. Jeg er også eid av Gail Link, som jeg treffer på utstillinger. Da får jeg leke med søsteren min Chili som eies av Gail. Jeg har mange eiere jeg!
Matmor forteller meg alltid at jeg har lagt år til hennes alder, men det skjønner jeg ikke. Jeg bare elsker å leke og å være en ugangskråke, jeg er veldig bortskjemt og elsker det når mine tobente er som tjenere for meg.
Tydeligvis så skal jeg bli pappa, jeg er veldig spent, men valpene vil være så langt borte at jeg ikke får sjanse til å se dem. Min tilkommende er bare så vakker det halve kunne være nok. Jeg håper alt går bra for henne og valpene når de kommer.
Jeg vet når jeg må oppføre meg skikkelig og jeg eier ringen fullstendig når jeg entrer showringen. Jeg har gjort det ganske bra i min showkarriere så langt, jeg er jo bare 2 år gammel, og min største suksess så langt var å vinne cert og BOB i City of Birmingham Champion show 2007, en utstillingen med over 160 afghanere, for deretter å bli 3. beste i gruppen. Denne seieren medførte at jeg endte i Top 10 Afghan in the UK, og var også en av bare 3 afghanere som vant en Champion Show gruppeplassering i 2007. En av de andre var pappaen min Aladin. Jeg har alltid blitt plassert, med mange 1ste plasser. Som valp vant jeg også BPIB ved South Wales Champion show og ble også nummer 3 i gruppen. Min andre matmor Liz prøver å fortelle meg at jeg må konsentrere meg når jeg er i ringen, men jeg bare elsker å "showe" og har også den spesielle karismaen akkurat som pappa har.
Den 12. april stilte jeg for Per Iverson på Brabo International showet i Antwerpen, Belgia, og jeg endte opp med å vinne åpen klasse for hanner (ni i min klasse), CACIB og CC for hanner og prikken over i'en var BOB. Alt i alt en fin tur.
Nedenfor er noen bilder av meg og familien som betyr så mye for meg, og jeg vil gjerne vise bildene. Jeg håper dere nyter dem.
Love Harvey
Noen bilder av meg
Mammaene mine elsker dette bildet, det er summen av jeg er.
Alouann Fame N Fortune (Harvey)
Dette er det første bildet som er tatt av meg, jeg er 5 uker gammel. Det er litt rart å tenke på at jeg så så engleaktig ut og var så liten. Det andre bildet er av meg og matmor Carol som jeg forguder. Jeg er omtrent 5 måneder gammel.
Alouann Fame N Fortune (Harvey) at 5 weeks
Alouann Fame N Fortune (Harvey) at 5 months
Bildet er slik som jeg er nå. Begge mammaene mine sier jeg er absolutt kjempeflott. Det andre er fra da jeg var 18 måneder.
Alouann Fame N Fortune (Harvey) November 2007
Alouann Fame N Fortune (Harvey) at 18 months
Broren min Alouann Leather N lace at Purplequeen (Kashmir)
Jeg vil gjerne introdusere dere til broren min Kashmir. Kash er eid av Tina De Haviland og blir handlet av hans andre oppdretter Claire Millward. Han var ikke så mye i ringen som ung, men begynte å få resultater i 2007. Han vant RCC ved Welsh Kennel Club champion show og Reserve Beste Hann ved Leeds Champion Show.
Alouann Leather N Lace to Purplequeen (Kashmir)
Søsteren min Alouann Hot N Spicy at Orashan JW ShCM (Chili)
Chili er den nydelige søsteren min og for en showkarriere hun har hatt, ikke bare i UK, men også i Europa. I løpet av 2007 vant hun hele 14 første plasseringer på champion show i UK, inkludert RCC ved Scottish Kennel Club og oppnådde sitt Show Certificate of Merit og Junior Warrant. Hun tok også en tur til Irland hvor hun vant sin første Green Star og en Reserve Green star. `
Det var også det året Chili tok et par turer til kontinentet (Europa for dere andre) hvor hun vant CAC, CACIB, BOB og tittelen "Winner 07" ved det prestisjefylte All Winners Show i Amsterdam. Hun tok også en tur til Oostend i Belgia hvor hun fikk med seg CAC og CACIB.¨2008 har også fått en glimrende start. I februar vant hun RCC og RBIS ved East of England Afghan Hound Club Champion Show. Men det helt store kom i mars da hun stilte på Combined Canine Club International show i Irland og vant Green Star, BOB, Hound Gruppen og ble 4de BIS. `
Chili eies av Gail, Roger og Naomi Link. Hun elsker livet, er en ekte showjente, og med et supert temperament. Alle får klem og kyss når de møter henne. Chili bor sammen med sin berømte tante UK CH, Ir CH Alouann Sugar N Spice at Orashan JW.
Alouann Hot N Spicy at Orashan JW ShCM (Chili)
Søsteren min Alouann Moonlight N Roses (Bree)
Dette er min nydelige søster Bree som bor hos Liz er eid av Liz og Claire. Hun er virkelig myndete og ultra feminin. Bree har hatt en suksessfylt karriere i showringen med plasseringer og seier i mange klasser ved UK champion utstillinger, inkludert en 1ste plassering i junior klassen ved Crufts i 2007. Bree bor sammmen med mamma Phoebe og bestemor Aaliyah.
Alouann Moonlight N Roses (Bree)
Søsteren min Alouann Tart N Rainbows to Joneca (Arwen)
Arwen bor langt borte fra meg, helt oppe i Skottland, sammen med hennes eiere Alison og Brian Leiper. Fordi Arwen bor der hun bor, så har hun ikke deltat på så mange utstillinger, men hun har gjort det veldig bra på de hun har vært på og har vunnet mange 1ste plasser på Champion shows.
Arwen er livsglad og bildet, som jeg synes er nydelig, viser henne i full fart på stranda sammen med Alison og Brians datter Caitlin på en hest. En afghaner som den er ment å være.
Alouann Tart N Rainbows to Joneca (Arwen)
Søsteren min Alouann Vodka N Ice (Sharla)
Sharle er eid av det hyggelig parret Peter og Janet. Hun er utrolig bortskjemt og er velig livelig. Sharle har ikke deltatt på utstillinger mange ganger, men har gjort det bra de gangene hun har delatt, med en 1ste plass og plasseringer.
Alouann Vodka N Ice (Sharla)
Oppdretter Klasse
Alouann er veldig stolte av oss alle og elsker å delta i oppdretter klassen på utstillinger. Her er et bildet av oss da vi vant klassen på Blackpool champion show ifjor. Jeg er på bildet sammen med Chili, Kash og Bree.
Breeders Stakes Blackpool
Mine Foreldre
Jeg synes både mamma og pappa er fremragende og elsker begge to. Jeg synes jeg er en god kombinasjon av begge to. Jeg har tatt etter begges fremragende ring og show kvaliteter og temperament. Alle mine søsken har veldig godt temperament og går veldig bra sammen med tobente og firbente, gamle som unge, og det er det som er viktig.
Pappaen min er den fremragende UK Ch, Aust Gr, Nz Gr Ch Rainbow Aladin of Jhanzi som har hatt en fantastisk utstillingskarriere ikke bare her i UK, men også i sitt hjemlandet New Zealand og Australia. Han var den aller første afghaner som ble både NZ og Aust GR (Grand) Utstillings Champion. Da Aladin var her i UK ble han Topp Afghaner Hanne i 2005, Topp Afghaner 2006 og var da han returnete til New Zealand Topp Afghaner 2007. Vi savner pappa veldig mye. Han var ikke bare en stor utstillingshund, men han var en gentleman, og vi håper at han er veldig stolt av oss.
Mammaen min er vidunderlig, hun er så elskelig og var i sin tid den ultimate utstillingsrypa. Hun vant 3 RCC'er i UK, men tok baksete mens hennes søster Eng & Ir Ch Alouann Sugar N Spice at Orashan JW tok rampelyset. Phoebe, som tobent mamma Liz kaller henne, er hennes gull-barn og kan ikke gjøre noe galt.
Bildet er av mamma, pappa, matmor og oppdretter Liz med Claires datter Mia og oppdretter Claire. Er det ikke idyllisk.
My Family
Mine Besteforeldre
På pappas side er bestfaren min den utrolige Aust, Nz Gr Ch Kalutara Guns N Roses og bestemoren min er NZ Ch Suliman Portia Rain.
På mammas side er bestfaren min Uk Ch Punapaulan Into Araki (imp Fin) og bestemoren min den feminine Alouann Soul Inspiration.
Aust, Nz Gr Ch Kalutara Guns N Roses
NZ Ch Suliman Portia Rain with Kathy
Aust, Nz Gr Ch Kalutara Guns N Roses
NZ Ch Suliman Portia Rain
UK CH Punapaulan Into Araki
Alouann Soul Inspiration
Uk Ch Punapaulan Into Araki (imp Fin)
Alouann Soul Inspiration
Tusen takk for at du brukte tiden din til å lese om meg og familien min. Jeg ser så frem til å se bilder av mine valper og tror at de kommer til å bli virkelig bra.
Harvey
Stamtavlen min